1. R C E E T N P

**Percent**means out of 100.

2. C R A T F I O L N A

A

includes a portion of 1%.

**Fractional**percent is a percent thatincludes a portion of 1%.

3. M C N O B D E I

Percents that are added together

are

are

**Combined**percents.6. A store discounted items by 50% off the

original price one week. The following

week an additional 10% was taken off the

already reduced price. The regular price

of a CD player was $85.00. What is the

reduced price in the second week?

1st week

0.5 x 85 = $42.50

85 - 42.50 =

**$42.50**2nd week

0.1 x 42.50 = $4.25

42.50 - 4.25 = $38.25

The answer is

**$38.25.**
## No comments:

## Post a Comment