1) Discount- What you save.

2) Sale Price-What you pay after discount.

3) Total Price- Sale Price and Taxes How To get the Discount. Make the percent to decimal. 25% ÷ 100= 0.25 Then,multiply the decimal to the original price. 0.25x$75=$18.75 so, the discount is $18.75 How to get the Sale Price. Subtract the original price and the discount to get the sale price. $75-$18.75= $56.25 So, the sale price is $56.25 How to get the Total Price. The tax is depend to which country you are. So, our tax is 12% or 0.12 or 1.12 There's two ways to get the Total Price. 1) you can multiply the Sale price and our tax which is 0.12 So, $56.25x0.12=$6.75 then Add $56.25+$6.75 and you'll get $63. 2) You can multiply the sale price and 1.12 $56.25x1.12 and you'll get $63

Chapter Review 150-151

1) R C E E T N P

Percent means out of 100

2) C R A T F I O L NA

A Fractional percent is a percent that includes a portion of 1%

3) M C N O B D E I

Percents that are added together are Combined Percents.

4) How many Hundred Grids are needed to show each of the following?

A.)2 Hundred Grids B.)6 Hundred Grids C.) 15 Hundred Grids

## No comments:

## Post a Comment